Binnenhuisarchitect


De binnenhuisarchitecten van Nine Yards Customs zijn specialisten in het vakgebied. Al jarenlang worden de meest exclusieve ruimtes ontworpen. Vanaf het eerste gesprek wordt de ruimte die moet worden ingericht, door de binnenhuisarchitect grondig geanalyseerd en opgeslagen. Hierna wordt een plan van aanpak opgesteld en worden alle elementen vanuit de omgeving meegenomen in het plan van aanpak. Hierna maken we een ontwerp met professionele software om de ruimte grafisch weer te geven. Na het ontwerp wordt in overleg met de klant het interieur voorgesteld. Dit zijn vaak producten die door onze afdeling custom worden gemaakt. Hierbij houden we rekening met elk detail en komt de wensen van de klant direct naar voren.

Al jarenlang is Nine Yards Customs de aangewezen partij voor grotere projecten als de overheid, diverse grote merken als Vans, Red bull en Nike. Ook weten particulieren ons regelmatig te vinden vanwege onze no nonsens aanpak.

Ontwerp van de Binnenhuisarchitect - Nine yards Customs
Volledig gestijld door onze binnenhuisarchitect

Ontwerpen is onze passie


Sinds de oprichting van Nine Yards Customs is al snel gebleken waar onze passie ligt. Het ontwerpen van een design die naadloos aansluit bij de stijl van de klant. Het ontwerp wordt aan alle facetten van binnenhuisarchitectuur onderworpen. Elk onderdeel wordt handgemaakt door onze eigen afdeling creatie en elk element van hout tot aan staal wordt zodanig bewerkt dat het er uitkomt te zien zoals het ontwerp. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Het is vaak lastig om voor een uitvoerder zich aan het ontwerp te houden. Omdat wij niet alleen binnenhuisarchitecten zijn maar ook een team van specialisten zijn maken we van elk ontwerp een succes. 

Exclusief


Veel grote merken komen regelmatig terug vanwege onze exclusieve stijl. bedrijven met kleine budgetten zijn niet aan ons besteed. Niet omdat we ze niet waarderen maar omdat we vanwege onze exclusieve stijl vaak producten en materialen nodig hebben die vaak wat kostbaarder zijn  dan standaard.

Bij opdrachten voor uitbouw, bestaande bouw of nieuwbouw, wordt de opdracht regelmatig uitgebreid met het interieur en totaalinrichting, waarbij vaste meubels, verlichting, stalen puien, keukens en badkamers, het tot een stijl maken die het merk perfect uitdraagt.