Nine Yards Customs

+31 76 850 80 36
+31 6 196 681 70

Spinveld 49
4815 HV, Breda

Maatwerk meubels 

Maatwerk meubels van Nine Yards Customs worden met zorg en passie gemaakt door professionals die al jarenlang met veel plezier de unieke meubels creëren. Deze meubels maken we van diverse materialen met of zonder stalen constructie. Gevestigd in Breda met een breed scala aan opdrachtgevers die het vertrouwen in Nine Yards Customs hebben uitgesproken om hun meubels door ons te laten maken.

Elk meubel wordt met precisie handgemaakt. Geen fabriekswerk en geen import uit andere landen maar handgemaakt meubels met een robuust karakter in de stijl van het bedrijf of klant.

ONTWERP

Custom builds worden voorzien van een uniek en maatwerk ontwerp. Wij zijn op ons best wanneer we de creatieve vrijheid krijgen en denken graag mee met de doelstelling.

REALISATIE

Het team van Nine Yards realiseert het object of installatie van A tot Z. Alle custom builds zijn voorzien van de nodige keurmerken voor gebruik tijdens evenementen.

ADVIES

Het team van Nine Yards denkt graag mee met uitdagingen. Met onze achtergrond in skateparken bouw en retail hebben we al voor veel uitdagingen gestaan.

Meubels van diverse materiaalsoorten

De meubels die we custom maken zijn van diverse materiaalsoorten. Van staal tot en met hout. We zijn gevestigd in Breda in een loods waar we alle tools hebben om vrijwel elk meubel te realiseren. Zo zijn we in staat om bijvoorbeeld stalen constructies te lassen, hout te bewerken of hout met staal te combineren.

 Elk materiaal heeft zijn eigenschappen. Bij Nine Yards Customs vertellen we je over de voor- en nadelen van elk materiaalsoort, hoe het materiaal onderhouden moet worden en geven we je tips en advies om er voor te zorgen dat de levensduur van jouw custom meubel zo lang mogelijk is.

 Foto van project detail Epic Shop Breda

Recente projecten

Red Wing Amsterdam

Quicksilver Showroom

Soletech Amsterdam