Nine Yards Customs

+31 76 850 80 36
+31 6 196 681 70

Spinveld 49
4815 HV, Breda

Totaalinrichting

Nine yards Customs is al jarenlang actief in het ontwikkelen van grote projecten in de totaalinrichting. Doordat we kwaliteit leveren en de juiste beleving creëren is het van groot belang dat alle facetten en elementen in uw kantoorruimte, vergaderruimte of showroom naar voren komen. Steeds vaker is het van belang sfeer te combineren met stijl. Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om uw branding en huisstijl uit te dragen in de ruimtes waarbij sfeer, stijl en professionaliteit voorop staat. 

Alles wat we maken is uniek en van de hoogste kwaliteit. Het begint met een idee, de klant laat zijn wensen horen waarna we een concept opmaken. Dit is volledig in de huisstijl van het bedrijf met het oog op design. We bekijken welk materiaal ervoor nodig is en zoeken dan het materiaal en kleurencombinatie die er bij past.  

ONTWERP

Custom builds worden voorzien van een uniek en maatwerk ontwerp. Wij zijn op ons best wanneer we de creatieve vrijheid krijgen en denken graag mee met de doelstelling.

REALISATIE

Het team van Nine Yards realiseert het object of installatie van A tot Z. Alle custom builds zijn voorzien van de nodige keurmerken voor gebruik tijdens evenementen.

ADVIES

Het team van Nine Yards denkt graag mee met uitdagingen. Met onze achtergrond in skateparken bouw en retail hebben we al voor veel uitdagingen gestaan.

Nine Yards customs 

Van een winkel verbouwing, het inrichten van kantoorpanden, tot aan het volledig  verbouwen en inrichten van een loods. Het unieke aan het concept is dat we alles in eigen beheer hebben. Van een binnenhuisarchitect tot aan het maken van custom meubels. Alle mogelijkheden bieden we aan en verzorgen we met passie voor het vak.
We verzorgen al jaren de totaalinrichting bij verschillende grote bedrijven als NIke, Vans, Etnies enz.

De mogelijkheden bij Nine yards customs kent geen grenzen. Met ons team specialisten nemen we elke uitdaging aan en kennen we ons vak als geen ander. Elke facet moet in orde zijn. een goede voorbereiding, communicatie en project begeleiding  zodat hele traject probleemloos verloopt. 

Concept van a/z

Een totaal inrichting is meer dan alleen het leveren van een interieur. Wij leveren een totaal concept. Door onze jarenlange ervaring en opgedane relaties kunnen wij dit bewerkstelligen. Met passie voor het vak en een groep experts op het gebied van Interieur, binnenhuisarchitecten en technici zijn wij in staat om het totaalconcept in te richten die volledig voldoet aan uw verwachtingen.
Project foto van de Etnies Shop Amsterdam
RvB meubels op maat gemaakt

Recente projecten

Red Wing Amsterdam

Quicksilver Showroom

Soletech Amsterdam