Stalen pui - Modern en robuust

NIne yards customs is de specialist in het ontwikkelen van custom made projecten, waaronder een moderne stalen pui die een industriële look geven aan het interieur en de uitstraling van het huis. Deze stalen puien zijn gemaakt van duurzaam materiaal en gaan in tegenstelling tot hout, decennia mee. Ze ogen zeer robuust en zijn onderhoudsvrij. Zowel in oudere panden als bij moderne projecten zorgen stalen deuren en puien voor een stoere elegante look. 
Project detail stalen pui PIER15
Industrieel bij NIKE civilist

De voordelen van een stalen pui


Sterk
Het eerste voordeel is dat Stalen puien ijzersterk zijn. Ze kunnen met gemak grote ramen dragen. Zo groot dat zelfs gebouwen met hoge raampartijen steeds vaker voor een stalen constructie gaan. Daarnaast zijn ze duurzaam en gaan ze het langst mee van alle soorten materialen.

Onderhoud
Stalen puien zijn onderhoudsarm. Ze gaan decennia mee en hoeven enkel schoongemaakt te worden. Ook zijn ze niet gevoelig voor vocht of warmte waardoor de kleur ook nog eens lang mee gaat. 


Industrieel
Ze hebben een industriële look en kunnen vanwege de sterkte van het materiaal ook nog eens elegant overkomen doordat de stalen constructie smaller is dan bijv hout of kunstof. Door de smalle stroken zie je meer raam en oogt het een stuk rustiger. Door deze uitstraling zijn ze enorm populair bij bepaalde huizen en gebouwen.

Een goede investering


Een ander voordeel van een stalen pui is dat deze qua kosten een goede investering is. Eenmaal aangeschaft hoeft deze niet meer geverfd of onderhouden te worden waardoor je jarenlang plezier hebt. Ook zijn de randen smal waardoor de ramenpartij groter zijn dan normaal. Zo komt er enorm veel licht door. Ook kunnen de ramen of deuren indien gewenst geïnstalleerd worden zodat je deze open kunt plaatsen. Vooral in de zomer is dit een heerlijke toevoeging.