Totaalinrichting

Nine yards Customs is al jarenlang actief in het ontwikkelen van grote projecten in de totaalinrichting. Doordat we kwaliteit leveren en de juiste beleving creëren is het van groot belang dat alle facetten en elementen in uw kantoorruimte, vergaderruimte of showroom naar voren komen. Steeds vaker is het van belang sfeer te combineren met stijl. Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om uw branding en huisstijl uit te dragen in de ruimtes waarbij sfeer, stijl en professionaliteit voorop staat. 

Alles wat we maken is uniek en van de hoogste kwaliteit. Het begint met een idee, de klant laat zijn wensen horen waarna we een concept opmaken. Dit is volledig in de huisstijl van het bedrijf met het oog op design. We bekijken welk materiaal ervoor nodig is en zoeken dan het materiaal en kleurencombinatie die er bij past.  
RVB interieurconcepten
Totaalinrichting bij Nike

Nine Yards customs 

Van een winkel verbouwing, het inrichten van kantoorpanden, tot aan het volledig  verbouwen en inrichten van een loods. Het unieke aan het concept is dat we alles in eigen beheer hebben. Van een binnenhuisarchitect tot aan het maken van custom meubels. Alle mogelijkheden bieden we aan en verzorgen we met passie voor het vak.
We verzorgen al jaren de totaalinrichting bij verschillende grote bedrijven als NIke, Vans, Etnies enz.

De mogelijkheden bij Nine yards customs kent geen grenzen. Met ons team specialisten nemen we elke uitdaging aan en kennen we ons vak als geen ander. Elke facet moet in orde zijn. een goede voorbereiding, communicatie en project begeleiding  zodat hele traject probleemloos verloopt. 

Concept van a/z

Een totaal inrichting is meer dan alleen het leveren van een interieur. Wij leveren een totaal concept. Door onze jarenlange ervaring en opgedane relaties kunnen wij dit bewerkstelligen. Met passie voor het vak en een groep experts op het gebied van Interieur, binnenhuisarchitecten en technici zijn wij in staat om het totaalconcept in te richten die volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Projectinrichting

Het begeleiden van een goede  projectinrichting draagt bij aan de stroomlijning van diverse werkprocessen binnen een organisatie en zorgt ervoor dat het personeel zich goed kunnen werken, zich kunnen concentreren, en in een rustige omgeving hun werkzaamheden uit kunnen voeren.

Een projectinrichting van Nine Yards Customs is met name kenmerkend doordat we alles in eigen beheer hebben. Van het ontwerp van het project tot aan het ontwikkelen van het interieur. We werken met de beste materialen en leggen onze eigen hand in de finishing touch rekening houdend met de stijl en de identiteit van uw bedrijf.

Vanaf de start tot aan het ontwerp van een projectinrichting zijn diverse factoren van groot belang zoals; de grootte en het aantal afdelingen, de look en feel en het aantal vergaderkamers, meetingrooms, lunchrooms en het soort kantoor (cellenkantoor, kantoortuin, groepskantoor, combikantoor). Nine Yards Customs heeft oog voor detail en maakt voor elke klant een project die bij u past.

Totaalinrichting bij de Etnies store ontwikkelt