Nine Yards Customs

+31 76 850 80 36
+31 6 196 681 70

Spinveld 49
4815 HV, Breda

Brouwcafé Frontaal


Projectinrichting voor Brouwerij Frontaal

Brouwerij Frontaal is een innovatieve brouwerij uit Breda. Zij brouwen kwaliteit bieren waarbij geen concessies worden gedaan op ingrediënten. Sinds 2015 worden verschillende bieren gebrouwen in de core en special range. Denk daarbij aan bieren die barrel aged zijn op whiskey vaten of fruitige bieren.

In 2018 heeft Brouwerij Frontaal een succesvolle crowdfunding campagne uitgerold om de volgende stap in te slaan. In een iconische oude snoepjes fabriek, de Faam, wordt een nieuwe brouwerij geïnstalleerd zodat het volume mee kan groeien met de vraag naar Frontaal bieren.

Gekoppeld aan de brouwerij is een brouwcafe gerealiseerd. Een ontmoetingsplek waar bezoekers kunnen genieten van 31 bieren uit de tap, kleine keuken en goede setting. Nine Yards heeft een bijdrage geleverd aan het interieur en projectinrichting.


Overview

Brouwcafe Breda

Het brouwcafé is ontworpen om een fijne ontmoetingsplaats te worden in Breda waar liefhebbers kunnen genieten van verse en kwaliteitsbieren op tap. Met maar liefst 31 beschikbare bieren is de keuze ruim. De ruimte is industrieel ingericht en is een verwijzing naar de rijke historie van de Faam. De bar is ontworpen van natuurlijk hout uit Breda en heeft een industrieel karakter. 

In de ruimte is een podium gerealiseerd om meer dynamiek aan te brengen in de locatie. Het brouwcafe wordt afgeschermd met een stalen pui die een doorgang biedt naar de brouwerij en vergader ruimte. Meer informatie? Bekijk Brouwerij Frontaal.

It's all in the details

RECENT PROJECTS