Nine Yards Customs

+31 76 850 80 36
+31 6 196 681 70

Spinveld 49
4815 HV, Breda

EnoRm


Kantoorinrichting en ontwerp

Internetbureau EnoRm is gevestigd in het centrum van Breda. Op de ruime locatie zijn twee verdiepingen compleet verbouwd om het team en klant te transformeren in de wereld van EnoRm. Het team van Nine Yards Customs heeft vanaf de ontwerpfase meegedacht bij de indeling en ontwerp van de ruimte. 

Centraal staat het faciliteren van het team van EnoRm. Verdeeld over twee verdiepingen komen zij bij elkaar op verschillende plekken in het kantoor. Hierdoor is er gekozen om een centrale keuken te ontwerpen / realiseren waar medewerkers bij elkaar komen. De ruimtes worden verbonden door een maatwerk trap die naadloos opgaat in het ontwerp. Diverse ruimtes worden gescheiden door houten panelen waardoor de ruimtes mooi in elkaar overvloeien en warmte uitstralen.


Overview

Digital is EnoRm.
A mind-blowing mix of design, tech and marketing

EnoRm is een plaats waar alle facetten van (online) marketing bij elkaar komt. Met de komst van een nieuw kantoor is het een uitdaging om alle diensten op een juiste manier samen te laten werken. Er moeten geen losse eilanden komen maar juist samenwerking.

De service verlening die EnoRm aan haar klanten aanbiedt komt terug in de kantoorinrichting. Zet een vers kopje koffie op het espresso apparaat in de bar, gezamenlijke lunch aan een grote tafel. Heldere branding aan de muur. Alles is ontwikkeld vanuit modern oogpunt.


It's all in the details

RECENT PROJECTS