DE ONBETWISTE #1 IN SKATEBANEN

We zijn al heel ons leven bezig met skateboarden en weten als geen ander hoe een goede skatebaan eruit moeten zien, waar de beste skatebanen liggen en hoe we deze qua moves het beste kunnen gebruiken.

Ervaring

We skateboarden al heel ons leven en kennen het materiaal door en door. Wanneer we een skatebaan bouwen weten we wat er moet gebeuren, wat nodig is voor een goede skatebaan en welke onderdelen er sowieso in moeten komen. 

Uitdaging

Wanneer iemand een idee heeft voor een skatebaan of meerdere skatebanen  dan worden wij graag uitgedaagd. Niet voor niets hebben we al vele top projecten mogen doen waarbij de skateboarder centraal staat. Daag ons uit en we brengen jouw skatebaan naar een next level!

Cases

We hebben tal van top skatebanen gerealiseerd in Nederland maar ook in europa. Zo hebben we voor diverse gemeenten skatebanen ontwikkeld maar ook indoor skatebanen. Pier15 is een goed voorbeeld van een indoorskatepark.Skatepark Ladybird
Ladybird Tilburg skatepark constructie. Skatebanen van hout.

De passie voor een perfecte skatebaan

De skatebanen die wij ontwikkelen worden gemaakt van de beste spuitbeton gemaakt waardoor je als skateboarder perfecte grip hebt en een goede rolling. 

We verkopen geen standaard oplossingen maar een op maat gemaakte skatebaan die voor de situatie en de omgeving ideaal zijn. We ontwerpen deze volledig in stil van de opdrachtgever van gemeentelijke skatevoorzieningen tot aan een skatebaan in de tuin. Daarnaast is het beter voor liefhebbers om een baan te hebben waar ze zonder oneffenheden kunnen skateboarden.

Public, Indoor & Custom

SKATEBANEN

SKATEPARK ONTWERP TOT REALISATIE

Nine Yards ontwerpt, realiseert en adviseert bedrijven en gemeentes bij het ontwikkelen en realiseren skateparken en skatebanen.

We zijn een team van skateboarders, professionele bouwers, ontwerpers en landschapsarchitecten met een gedeelde passie voor skateboarden.

Nine Yards Skatebanen