Rental

Een tijdelijke oplossing voor skateboarders, evenementen of bedrijven

Tijdelijke oplossingen

Nine Yards biedt de mogelijkheid om de skateboard scene in huis te halen door het bouwen van tijdelijke oplossingen of het huren van bestaande obstakels. Bedrijven en evenementen kunnen op deze manier inspelen op de groeiende populariteit van skateboarden onder jongeren. De toename in populariteit is nog harder toegenomen toen bekend werd dat skateboarden een Olympische Sport zal zijn tijdens de spelen van Tokyo in 2020. MINIRAMP | Halfpipe | Megaramp

Miniramp verhuur

Met zijn hoogte van 1 meter is deze miniramp heel universeel inzetbaar. Hij kan creatief gebruikt worden door zowel beginnende als gevorderde skaters.
Nineyards Skatepark Verhuur Miniramp Skateboard Evenement
 • Meer informatie

  Dit is een mini-ramp 6 meter breed een geschikt op ieder middel tot groot event

  Deze mini-ramp is een goed obstakel voor demo`s door zijn hoogte van 1.20 m kan hij zowel creatief gebruikt worden door een beginner als gevorderden skateboarder / inliner. Tevens worden onze miniramps vaak gebruikt voor de beginnende skaters om ze kennis te laten maken met de skatesport en de flow van het boarden te ervaren De mini ramp in samenstelling met bijvoorbeeld een DJ Boot en/of Demo team uitermate geschikt voor kleine events en krijgt de ramp de aandacht die hij verdient . Afmeting

Halfpipe verhuur

Een halfpipe is een goed obstakel voor bijvoorbeeld demo’s. Door zijn grote omvang is het een eyecatcher op elk evenement!
Nineyards Skatepark Verhuur Halfpipe Skateboard Evenement
 • Meer informatie

  Dit is een Half pipe van maar liefst 8 meter breed

  Deze half pipe is een goed obstakel voor ook demo`s door zijn grote omvang is het een eyecatcher op elk event. Door zijn hoogte van 1.20 m kan hij zowel creatief gebruikt worden door een beginner als gevorderden skateboarder / inliner. De Half pipe in samenstelling met de DJ Boot maakt een Demo af ,naast een spectaculaire demo zorgen we voor commentaar en muzikale bijdrage van het DJ-Team tijdens een Demo of Vrij skaten Afmeting

Megaramp verhuur

Met deze ‘monster build’ hebben we onze eigen droom werkelijkheid gemaakt: een portable ramp van maar liefst 15 meter lang!
Nineyards Skatepark Verhuur Megaramp Skateboard Evenement
 • Meer informatie

  Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.

  Dit Geld ook voor de realisatie van de Nine Yards skateparks portable ramp. Door de komst van de maar liefst 15 meter lange ramp is hij bijna uniek in Europa. Nine Yards skateparks heeft van haar droom werkelijkheid gemaakt en deze ramp in 2011 gerealiseerd.

Streetcourse ontwikkeling

Met deze verschillende obstakels, waaronder curbs, quarters en funboxen, stel je eenvoudig je eigen straatparcours samen! We komen graag in contact om een maatwerk streetcourse te ontwikkelen. 
Nineyards Skatepark Verhuur Skatepark Skateboard Evenement
 • Meer informatie

  Stel uw eigen street cours samen van rails tot Funboxen

  De Steet cours is los samen te stellen zo hebben we verschillende obstakels pakket samengesteld zodat het bij elke typ skater in de smaak valt de obstakels varieren van curbs tot quarters. Wij komen graag in contact om over de mogelijkheden van een streetskate course te praten.

Nine Yards werkt o.a. voor

Nike SB Store

NK Streetcourse

Vans Warped

Hire us

Contact opnemen

Nike SB
Red Bull
Sportlife
Profreestyle games
Pier 15
Brixton
Etnies