Nine Yards bowl pier 15 skatepark
Categorie
Ramps & Bowls
Opdrachtgever
Gemeente Breda
Location
Breda
Design
Nine Yards
Build
Nine Yards
In addition to
Pier15 skatepark

Pier15 skatepark is een skatevoorziening rijker: The Bowl

In de zomer van 2017 voegde het team van Nine Yards skatepark een voortuin toe aan thuishonk Pier15 skatepark. Met een klassiek ontwerp realiseerden we een hoogwaardige betonnen skateboard bowl, waar al mening pro skater heeft huisgehouden. 

Nine Yards bowl pier 15 skatepark
Nine Yards bowl pier 15 skatepark

De vraag vanuit gemeente Breda

Met Pier15 skatepark was gemeente Breda een hotspot rijker. Het terrein daaromheen, Haveneiland, trok steeds meer bezoekers. Zowel sporters, als recreanten. Met een basketbalveld en een freerun parcours, was het terrein al goed in gebruik. Maar skatevoorziening in de buitenlucht ontbrak nog. Zo ontstond de vraag naar een bowl, in de voortuin van Pier15 skatepark. 

De realisatie van Nine Yards

We go the whole Nine Yards, altijd, maar vooral voor ons paradepaardje Pier15 skatepark. "Thuiswerken" is nog nooit zo leuk geweest. Door de goede samenwerking met gemeente Breda bouwden we een hoogwaardige betonnen bowl, in een klassiek jasje. Rondom de bowl komt de gehele community samen en straalt ook het buitenterrein nu skateboard cultuur uit. In de bowl werden al menig events gehouden en werd het beton bereden door internationale pro skaters. 

Nine Yards bowl pier 15 skatepark

We go the whole Nine Yards

Nine Yards Skatepark Bowl Pier 15 Skatepark Breda

Skateboard cultuur at his finest bij Pier15 skatepark

Nine Yards Skateparks Bowl Pier 15 onder constructie beton

De bowl onder constructie

Nine Yards bowl pier 15 skatepark

Het team van Nine Yards ontwierp en realiseerde de bowl in een korte tijd.

Jeroen-team-werkenbij

Ook een skatevoorziening in jouw gemeente?

Met een skatebowl realiseer je een laagdrempelige en klassieke skatevoorziening buiten. Geef jouw skatepark of gemeente een extra skate locatie, voor alle type skateboarders. Neem contact op met team Nine Yards.