Het eerste skatepark in Kingston, Jamaica

Nine Yards Skateparks support de Concrete Jungle Foundation (CJF), voor de verwezenlijking van het eerste skatepark in Jamaica. CJF is een wereldweide non-profit organisatie die skateboarden gebruiken om positiviteit en ontwikkeling te stimuleren binnen kansarmen landen. 

Samen met 25 skatepark bouwers van over heel de hele wereld wordt er op vrijwillige basis een skatepark gerealiseerd in landen waar er zelf de funding er niet voor is. Alle Materialen onkosten die gemaakt worden zijn gedekt door een grote groep aan partners die de CJF ondersteunen. Nine Yards heeft zich aangesloten als partner bij dit maatschappelijke project en ondersteund CJF in de uitvoering

Build the dream, build Freedom Skatepark!

Gijs en Bob Zevenbergen zijn vanuit Nine Yards Skateparks mee op deze mooie missie en dragen hun expertise en passie bij in de uitvoering van het Freedom Skatepark. In enkel 6 weken wordt er door de gehele crew een skatepark gerealiseerd van ruim 1000m2. Dit park wordt dan gedoneerd aan de Jamaicaanse bevolking om ze kennis te laten maken met de skateboard sport. 

Om dit project te ondersteunen heeft Nine Yards een fundraiser gestart om extra opbrengsten op te halen voor de CJF. Alle opbrengsten gaan naar CJF voor support aan Freedom skatepark.

Wil je ook CJF ook steunen bij dit project of een volgende maatschappelijke missie? Zie hier hun platvorm

Nine Yards TV

RECENT PROJECTS