Samcity Hoorn

SAMCITY is de stad waar actief genieten centraal staat. Het nieuwbouw project is geopend in 2018 en is voorzien Trampolines, BMX- en skatepark, Lasergamen en Escape Rooms.  

Nine Yards Skateparks Co. is Full Service betrokken  geweest bij het ontwerp, realisatie en concept van het BMX/Skate parks, lasergame ruimte en horeca / facilitaire voorzieningen.


Overview

Sfeerimpressie

SAMCITY x Nine Yards Skateparks Co. 

Voor de BMX/Skatepark van SAMCITY was de wens duidelijk: ontwerp een toegankelijk skatepark voor mensen jong en oud. Die houden van skateboarden, bmx'en en scootering. Het park moet toegankelijk zijn voor beginners en gevorderden. Niets is te gek.  

Nine Yards skatepark Co. is de uitdaging aangegaan met als resultaat een mooi gebalanceerd bmx/skatepark. Voorzien van lange ledges en rails, quarters, een foam pit om te groeien met je tricks.  Het ontwerp is tijdloos en robuust, de realisatie is uitgevoerd door het team van Nine Yards.

SAMCITY Skatepark is uniek voor de vele toepassingen voor verschillende disciplines. De combinatie voor BMX'ers, skateboarders en scootering sluit op de juiste manier aan. Ben je een beginnende skater of een pro, het komt allemaal bij elkaar bij SAMCITY in Hoorn.


It's all in the details

RECENT PROJECTS