Events

Let's make it legendary

SKATEBOARD EVENTS

Nine Yards kan een bijdrage leveren aan het succes van een event. Hiervoor ontwerpen en realiseren wij een passende koers voor de juiste wedstrijd. We beschikken over een groot assortiment van quarters / banks etc hierdoor kunnen we in een kort tijdsbestek een volledig skatecourse opbouwen. 

Het team van Nine Yards heeft veel ervaring bij de realisatie van Skateboard evenementen. De afgelopen jaren hebben wij diverse skatecourses ontworpen en gerealiseerd. O.a. voor NK Skateboarden, World Cups Skateboarden Den Haag en diverse promotie evenementen. Met onze ruime ervaring kunnen wij een essentiële bijdrage leveren voor merkengemeentes als organisatoren. 


SKATE COURSE

Ontwerp, bouw en realisatie van een competatieve skate course. Ongeacht de locatie wordt uitdagende parken verzorgt.

PROJECT BEGELEIDING

Team speler nodig bij het het organiseren van een event? Met project begeleiding dragen wij een kritische blik bij.

BRANDING & MARKETING

Het evenement onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. Wij ondersteunen bij promotie en identiteit.

PRODUCTIE ONTWIKKELING

Een professionele skateboard demo of optreden van een band? Wij denken graag mee om een uitdagende productie te organiseren.

LOCATIE MANAGEMENT

Behoefte om de locatie klaar te maken voor het publiek. Wij verzorgen tribunes, podia of facilitair inrichten en opbouwen.

ADVIES & CONSULTANCY

Meer inzichten ontvangen om een goed evenement te organiseren? Wij bieden advies om goed concept te organiseren.

Event referenties

Nike SB
Profeestyle
Vans
TIG
URban sports week
Worldcup

Impressie

Verhuur van skateobstakels

Nine Yards werkt ook aan tijdelijke skatepark oplossingen voor bijvoorbeeld evenementen of in-store promoties. In samenwerking met de opdrachtgever gaat Nine Yards op zoek naar de beste oplossing binnen het beschikbare budget.

Deze oplossingen hoeven niet altijd volledig opnieuw gebouwd te worden. Nine Yards verhuurt skatepark obstakels. Op zoek naar een halfpipeminiramp of megaramp. Bekijk de alle verhuur mogelijkheden. ben je op zoek naar een eigen skatebaan? Klik dan 

Halfpipe rental

Foto evenement georganiseerd door Footlocker

Hire us

Contact opnemen

NK Skateboarden '17

Nike SB Store

Vans Warped