Nine Yards skatepark Nike HQ Hilversum skatelandschap

Betonkunst van Nine Yards

Objecten van beton; van ontwerp tot realisatie

Bekijk onze outdoor skateparken van beton Neem direct contact op
Scroll

Kunst objecten van beton

Met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van skateparken (indoor en outdoor) hebben wij vele objecten mogen maken van beton. De opgedane kennis en ervaring passen wij toe in verschillende projecten met een vernieuwend uitstraling.

Nine Yards beton kunst Nike work in progress

Kunstobjecten van Nine Yards

Ontwerp

Kunstobjecten ontwerpen die ook daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden van beton. Bij ieder project zijn er uitdagingen in het realiseren met onze kennis en ervaring weten wij de juiste balans te vinden tussen ontwerp en realisatie.

Realisatie

Betonkunst ontwerpen en realiseren. Een nauwkeurig plan wordt uitgevoerd op locatie om een permanent object te ontwikkelen. Hiervoor gebruiken wij insitu / spuitbeton. Speciaal vormgegeven mallen zorgen ervoor dat het ontwerp ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt.

Samenwerking

Heb je een project in gedachten? Neem contact op met het team van Nine Yards, we komen graag in contact.

Nike EHQ Nine Yards Skatelandscape Hilversum

Betonkunst is meer dan spuitbeton

 

Objecten die een permanenten plaats krijgen in de publieke omgeving. Van ontwerp tot realisatie, beton is een prachtig product om permanenten objecten te ontwikkelen.

Interesse in betonkunst

Neem direct contact op. Vul het formulier hiernaast in bel direct naar Nine Yards. Wij helpen je graag bij het realiseren van je betonnen droom of skatepark.

Contact