ONDERHOUD SKATEPARKEN

Een skatepark zowel indoor als outdoor moet onderhouden worden om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen. Bij het gebruik van een skatepark is onderhoud gewenst voor het gebruik, veiligheid en uitstraling. Nine Yards ondersteund skateparken eigenaren, gemeentes en organisatoren bij het verplichte onderhoud.

Bij het opleveren van een skatepark van Nine Yards wordt standaard een onderhoudsplan opgeleverd. Ook is het mogelijk om een bestaand skatepark te onderhouden of zelfs te renoveren door het team van Nine Yards. Wij stellen samen met het park een onderhoudsplan op die voldoet aan de wettelijke eisen.

NINE YARDS GARANTIE

Bij het ontwerpen en realiseren van een skatepark of skatevoorziening wordt bij voorbaat rekening gehouden met de wettelijk verplichte eisen. Gedurende de ontwikkeling levert Nine Yards Skatepark altijd een garantie op de gehele constructie.


Een skatepark is gemaakt om op te skaten. Defecten in de constructie of kapotten objecten zijn niet goed voor de veiligheid van de gebruikers of de locatie. Het team van Nine Yards weet dit als geen ander; met onze jaren lange ervaring met het ontwerpen en realiseren van skateparken weten wij wat er bij komt kijken om een park duurzaam te maken zodat hij decennia lang mee kan gaan. Hierdoor bieden wij garantie tot 15 jaar op een skatepark constructie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor onderhoud te bespreken.

Constructie

Nine Yards Skateparken