Custom skateparks

Compleet maatwerk van ontwerp tot realisatie. You dream it, we build it.

Custom skateparken

Geen uitdaging is ons te gek. Bij het maken van custom skateparken worden op unieke locaties skatebare objecten ontworpen en gerealiseerd. Daag ons uit om skate elementen toe te voegen aan een productie, evenement of ruimte. Het team van Nine Yards gaat graag de uitdaging aan.

Wij hebben een ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van custom/maatwerk skateparken. In de afgelopen jaren hebben wij diverse en maatwerk skatebanen, objecten gerealiseerd voor TV, Reclame, Events en theater producties.

Nine Yards

Ontwerp

Objecten skatebaar maken is het doel. Voor het team van Nine Yards is niets ons te gek, we worden graag uitgedaagd om creatieve objecten te maken die toegepast worden binnen een volledig concept / productie.

Realisatie

Binnen een kort tijdsbestek realiseren wij een volledig custom skatebaan. Nine Yards heeft o.a. voor Footlocker een skateble decor ontwikkeld op een evenementen locatie en bouwden we voor BNN TV programma '' The Freestyle Games,, de volledige cours en productie.

Advies

Advies ontvangen bij het ontwerpen, realiseren of begeleiden van een custom skatepark? Het team van Nine Yards gaat graag om de tafel om jou droom waar te maken!

We've teamed up with

Wij werken samen met onze opdrachtgevers, om ambities & gestelde projectdoelen te behalen. We ontzorgen en realiseren eensgezind toonaangevende projecten.

Pier Parade festival bij Pier15 skatepark Breda

Bekijk project
Categorie
Actions Sport Events
Opdrachtgever
Nine Yards & Flatspot magazine

Pop-up store voor Dior, ter ere van nieuwe collectie wereldwijd

Bekijk project
Categorie
Shops & showrooms
Opdrachtgever
Dior

Hartbeach bowl, bestand tegen invloeden van de kust

Bekijk project
Categorie
Ramps & Bowls
Opdrachtgever
Hartbeach