Nine Yards Hengelo skateparks design ontwerpen

Skatepark ontwerpen

Nine Yards assisteert bij het ontwerpen van uw skatepark

Neem direct contact op
Scroll

Nine Yards design vision

Nine Yards gelooft dat het ontwerpen van skateparken begint bij het begrijpen van de lokale behoefte. Nine Yards gaat in gesprek met gemeenten en skateboarders om te begrijpen wat de verwachtingen zijn. De anatomie van het skatepark bestaat uit de wensen van de skaters en onze ervaring als ontwerpers en bouwers. 

Meer over Nine Yards
Oostende skatepark design ontwerp Nine Yards

Publieke ruimtes

Een skatepark is een grote investering die jaren na de realisatie voor verschillende belanghebbenden belangen zal moeten vervullen. Nine Yards ontwerpt skateparken die passen bij de publieke ruimte waardoor de bewoners die niet skaten het park niet als een obstakel beschouwen, maar als een toevoeging aan de omgeving. 

nine-yards-skateparks-breda-haagse-beemden-skatebaan-plaza-concrete-builder-skatepark-2-rainbow-rail.jpg

Een unieke aanpak

Een inclusief skatepark

Nine Yards wil dat skateparken zowel uitdagend zijn voor ervaren skateboarders en tegelijkertijd toegankelijk voor nieuwe skateboarders. Door onze ervaringen in de scene en als skateboarders heeft Nine Yards genoeg kennis in huis om een skatebaan te realiseren die beiden groepen kan uitdagen. 

Een onderscheidend skatepark

Door rekening te houden met de omgeving zal ieder ontwerp voor een skatepark anders worden. Ook het gebruik van verschillende materialen kan een compleet andere ervaring bieden aan skateboarders. Uiteindelijk is het ook belangrijk dat een skatepark opgaat in de omgeving en niet tot last zal zijn voor anderen. Nine Yards gaat in gesprek met de gemeente en skateboarders om een uniek park in een gemeente te realiseren. 

Een duurzaam skatepark

Nine Yards werkt graag met spuitbeton, graniet, hout en metaal. Deze grondstoffen zijn ideaal voor het bouwen van skateparken en kunnen in de juiste omgeving ook lang mee. 

nine yards

Ervaring met skateboarden

Nine Yards bestaat uit teamleden met verschillende kennis en achtergronden. Allemaal delen zij een passie voor skateboarden. Door ervaringen die zij de afgelopen jaren hebben opgedaan in de scene te combineren met hun professionele kennis realiseren zij top parken. Verschillende projecten zijn denkbaar, van indoor skateparken tot aan maatwerk interieur binnen de kantine of bedrijfspand.  

Lees meer over Nine Yards

Met iconische skateparken als resultaat

De landschapsarchitecten ontwerpen een park dat past in de omgeving, de ontwerpers bedenken uitdagende obstakels en de professionele bouwers zorgen voor een strak eindresultaat. 

Zie onze projecten

Een hybride skate landscape voor NIKE EHQ

Bekijk project
Categorie
Skatelandscapes
Opdrachtgever
Nike EHQ

Een van de grootste urban sports parken in de Benelux

Bekijk project
Categorie
Outdoor skateparks
Opdrachtgever
Gemeente Roosendaal

Pop-up store voor Dior, ter ere van nieuwe collectie wereldwijd

Bekijk project
Categorie
Shops & showrooms
Opdrachtgever
Dior