Creative Spaces

Nine yards Customs is al jarenlang actief in het ontwikkelen van projecten in de projectinrichting en Interieurbouw. We streven altijd naar hoogte kwaliteit een unieke beleving. Het is van groot belang dat alle elementen in uw kantoorruimte, retail of showroom juist naar voren komen. We zoeken de juiste balans tussen sfeer en stijl. 

Alles wat we maken is uniek en van de hoogste kwaliteit. Het begint met een idee, de klant laat zijn wensen horen waarna we een concept ontwikkelen. Dit is volledig in de huisstijl van het bedrijf met het oog op design en afwerking. 


We Go the Whole Nine Yards 


Een project inrichting is meer dan alleen het leveren van een interieur. Wij leveren een totaal concept. Door onze jarenlange ervaring en opgedane relaties kunnen wij dit bewerkstelligen. Met passie voor het vak en een groep experts op het gebied van Interieur, binnenhuisarchitecten en technici zijn wij in staat om het totaalconcept in te richten die volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Maatwerk interieur bouw is de kunst om interieur volledig op tailor made te maken waarin alle details die de klant wenst zijn uitgevoerd en verwerkt.

Een op maat gemaakt meubel begint met een design die de klant voor ogen heeft. Om deze gedachte goed vorm te geven wordt dit omgezet in een ontwerp. Dit ontwerp dient als basis voor het interieur wat ons team van specialisten tot in detail zullen maken.

Bij Nine Yards Customs hebben we ontwerpstudio in huis waar we alle technische tekeningen en ontwerpen kunnen realiseren om uw goed beeld te geven van het te ontwikkelen plan.

IT's all in the details

126 Projecten

ontworpen en gerealiseerd

Let's Create.

Locaties en plekken transformeren die aanzetten tot creativiteit, inspiratie en ondernemerschap.

Contact

Our Roots.

Onze roots liggen binnen de skateboard cultuur. Dit komt terug in onze denkwijze, aanpak en uitvoering

Work

About us.

Nine Yards ontwerpt en realiseert unieke skateparken en maatwerk projecten om ambities waar te maken

Dit is Nine Yards

Ready to partner up on a new project?
Let's get in contact!