brouwcafe_fontaal_breda_nineyards_interieur

Creative Spaces | Interieur Bouw

Nine yards Customs is al jarenlang actief in het ontwikkelen van projecten in de projectinrichting en Interieurbouw. We streven altijd naar hoogte kwaliteit een unieke beleving. Het is van groot belang dat alle elementen in uw kantoorruimte, retail of showroom juist naar voren komen. We zoeken de juiste balans tussen sfeer en stijl.

Scroll

Creatieve interieurprojecten

Alles wat we maken is uniek en van de hoogste kwaliteit. Het begint met een idee, de klant laat zijn wensen horen waarna we een concept ontwikkelen. Dit is volledig in de huisstijl van het bedrijf met het oog op design en afwerking. 

Meer over Nine Yards
Etnies Shop Retail Amsterdam Nine Yards interieur

Maatwerk projecten

Ontwerp

Custom builds worden voorzien van een uniek en maatwerk ontwerp. Wij zijn op ons best wanneer we de creatieve vrijheid krijgen en denken graag mee met de doelstelling.

Realisatie

Het team van Nine Yards realiseert het object of installatie van A tot Z. Alle custom builds zijn voorzien van de nodige keurmerken voor gebruik tijdens evenementen.

Advies

Het team van Nine Yards denkt graag mee met uitdagingen. Met onze achtergrond in skateparken bouw en retail hebben we al voor veel uitdagingen gestaan.

We Go the Whole Nine Yards 

Een project inrichting is meer dan alleen het leveren van een interieur. Wij leveren een totaal concept. Door onze jarenlange ervaring en opgedane relaties kunnen wij dit bewerkstelligen. Met passie voor het vak en een groep experts op het gebied van Interieur, binnenhuisarchitecten en technici zijn wij in staat om het totaalconcept in te richten die volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Maatwerk interieur bouw is de kunst om interieur volledig op tailor made te maken waarin alle details die de klant wenst zijn uitgevoerd en verwerkt.

Een op maat gemaakt meubel begint met een design die de klant voor ogen heeft. Om deze gedachte goed vorm te geven wordt dit omgezet in een ontwerp. Dit ontwerp dient als basis voor het interieur wat ons team van specialisten tot in detail zullen maken.

Bij Nine Yards Customs hebben we ontwerpstudio in huis waar we alle technische tekeningen en ontwerpen kunnen realiseren om uw goed beeld te geven van het te ontwikkelen plan.

Custom projects van Nine Yards

Wij realiseerden maatwerk projecten voor de allergrootste merken

Bekijk het overzicht

Pop-up store voor Dior, ter ere van nieuwe collectie wereldwijd

Bekijk project
Categorie
Shops & showrooms
Opdrachtgever
Dior

Showroom Etnies

Bekijk project
Categorie
Shops & showrooms
Opdrachtgever
Soletech

Vans Store - Brussel

Bekijk project
Categorie
Shops & showrooms
Opdrachtgever
Vans

Een maatwerk interieur project voor jou

Neem gauw contact met ons op. We helpen je met het omzetten van dromen naar plannen en zorgen voor een soepele realisatie.

Contact