Custom Nine Yards Onderzeebootloods

Custom interieur

Can you dream it? We can build it. Met onze expertise passen wij onze specialisme toe voor uitdagende maatwerk projecten.

Meer informatie
Scroll

Maatwerk interieur projecten

Nine Yards Customs word graag uitgedaagd voor bijzonder projecten. We zijn sterk in het zoeken van creative oplossingen. Zo realiseerde wij we enorme glijbanen en hindernissen voor de Mudmaster Obstakel run, maar ook sculpturen in de openbare ruimte, een indoor racebaan voor campagne van Sportlife en een enorme stalen bar voor de Onderzeebootloods RDM Rotterdam. 

We gaan graag met jou om de tafel om jou unieke project te bespreken 

Onze custom projecten
Nine Yards retail The Old Man Amsterdam Interieur

Nine Yards maatwerk interieur

Ontwerp

Custom builds worden voorzien van een uniek en maatwerk ontwerp. Wij zijn op ons best wanneer we de creatieve vrijheid krijgen en denken graag mee met jou doelstelling.

Realisatie

Het team van Nine Yards realiseert het object of installatie van A tot Z. We Go the Whole Nine Yards!

Advies

Het team van Nine Yards denkt graag mee met uitdagingen. Met onze achtergrond in skateparken bouw en brand activaties hebben we al voor veel uitdagingen gestaan.

Nine Yards customs

Van interieur bouw tot het inrichten van creatieve spaces, tot aan het volledig  verbouwen en inrichten van een loods. Het unieke aan het concept is dat we alles in eigen beheer uitvoeren. Van een ontwerp tot aan het maken van maatwerk. Alle mogelijkheden bieden we aan en verzorgen we met passie voor het vak.

We verzorgen al jaren creative oplossingen bij verschillende grote bedrijven binnen de action sport Industry zoals : NIke SB, Vans, Etnies Quicksilver ed.

De mogelijkheden bij Nine Yards customs kent geen grenzen. Met ons team specialisten nemen we elke uitdaging aan en kennen we ons vak als geen ander. Elke facet moet in orde zijn. Een goede voorbereiding, communicatie en project begeleiding  zodat hele traject probleemloos verloopt. 

Jeroen-team-werkenbij

Interesse in een custom interieur?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We kijken graag met je mee!