MAATWERK PROJECTEN


Nine Yards Customs word graag uitgedaagd voor bijzonder projecten. We zijn sterk in het zoeken van creative oplossingen. Zo realiseerde wij we enorme glijbanen en hindernissen voor de Mudmaster Obstakel run, maar ook sculpturen in de openbare ruimte, een indoor racebaan voor campagne van Sportlife en een enorme stalen bar voor de Onderzeebootloods RDM Rotterdam. 

We gaan graag met jou om de tafel om jou unieke project te bespreken 

NINE YARDS CUSTOMS

Van interieur bouw tot het inrichten van creatieve spaces, tot aan het volledig  verbouwen en inrichten van een loods. Het unieke aan het concept is dat we alles in eigen beheer uitvoeren. Van een ontwerp tot aan het maken van maatwerk. Alle mogelijkheden bieden we aan en verzorgen we met passie voor het vak.


We verzorgen al jaren creative oplossingen bij verschillende grote bedrijven binnen de action sport Industry zoals : NIke SB, Vans, Etnies Quiksilver ed.

De mogelijkheden bij Nine Yards customs kent geen grenzen. Met ons team specialisten nemen we elke uitdaging aan en kennen we ons vak als geen ander. Elke facet moet in orde zijn. Een goede voorbereiding, communicatie en project begeleiding  zodat hele traject probleemloos verloopt. 

126 Projecten

ontworpen en gerealiseerd

Let's Create

Locaties en plekken transformeren die aanzetten tot creativiteit, inspiratie en ondernemerschap.

Contact

Our Roots

Onze roots liggen binnen de skateboard cultuur. Dit komt terug in onze denkwijze, aanpak en uitvoering

Dit is Nine Yards

About us

Nine Yards ontwerpt en realiseert unieke skateparken en maatwerk projecten om ambities waar te maken

Work

Ready to partner up on a new project?
Let's get in contact!