Nine Yards Customs

+31 76 850 80 36
+31 6 196 681 70

Spinveld 49
4815 HV, Breda

Interieurbouw

Nine Yards customs ontwerpt, ontwikkelt en realiseert het interieur van diverse winkels, kantoren, showrooms en evenementen voor diverse branches. Onze specialiteit binnen het interieurbouw is het contact met de klant waarbij we een gevoel krijgen hoe het interieur eruit moet zien en welke onderdelen daar het beste bij passen. Elk onderdeel moet goed zijn. Vandaar dat we enkel met de beste materialen werken. We hebben oog voor detail en het materiaal sluit bij onze aanpak dan ook perfect aan op de omgeving. Nine yards custom is een team van specialisten die al jarenlang diverse interieurs heeft ontworpen. Van VANS, Pier 15 en The old man tot aan de Etnies store in Amsterdam.

ONTWERP

Custom builds worden voorzien van een uniek en maatwerk ontwerp. Wij zijn op ons best wanneer we de creatieve vrijheid krijgen en denken graag mee met de doelstelling.

REALISATIE

Het team van Nine Yards realiseert het object of installatie van A tot Z. Alle custom builds zijn voorzien van de nodige keurmerken voor gebruik tijdens evenementen.

ADVIES

Het team van Nine Yards denkt graag mee met uitdagingen. Met onze achtergrond in skateparken bouw en retail hebben we al voor veel uitdagingen gestaan.

Turn key concepten

Het opleveren van op maat gemaakte, turn key concepten is waar we goed in zijn en wat we al jaren doen.

Het interieur zoals het meubilair, balies, pantry's en kasten worden in onze eigen loods in Breda handgemaakt geproduceerd. Elk onderdeel van het concept wordt naar wens aangepast. Doordat we personeel hebben dat niet alleen technisch zijn maar ook uit de branche komen zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze interieurontwerper denkt met u mee om elk project naar wens op te leveren

Elk interieur is uniek. Hierdoor is Nine yards customs de ideale partij om de volledige interieurbouw te verzorgen.

Recente projecten

Red Wing Amsterdam

Quicksilver Showroom

Soletech Amsterdam