Hengelo skatebaan centrum Nine Yards Skateparks

Skateparken: design & build

Ontwerp, realisatie en aanleg van indoor en outdoor skateparken, door heel Europa. We go the whole Nine Yards en werken mee aan jouw skate project.

Onze projecten
Scroll

Skateparken met internationale allure

Nine Yards skatepark Co. is gespecialiseerd in het creëren van ‘tailormade’ skateparken. Van de bouw van skatebanen met eenvoudige skatevoorzieningen tot de aanleg van complete maatwerk betonnen skateparken.

We zijn een organisatie bestaande uit skateboarders, designers, professionele bouwers en landschapsarchitecten met een gedeelde passie voor de Urban Sports. Onze missie is te innoveren en met trots unieke projecten achter te laten binnen de action sports industry.

Over Nine Yards
Oostende skatepark design ontwerp Nine Yards

Nine Yards skateparken

Nine Yards is een team van skateboarders, designers, professionele bouwers en landschap architecten die komen uit de skateboardscene en al jaren ervaring hebben met het ontwikkelen van het perfecte skatepark. Al tal van projecten gerealiseerd in binnen- en buitenland waaronder indoor skatepark, publieke skateparken, custom skatepark en zelfs een verstelbare skatepark.

Bekijk onze skateparken
nine-yards-skateparks-breda-haagse-beemden-skatebaan-plaza-concrete-builder-skatepark-2-rainbow-rail.jpg

Nine Yards

Ontwerp 

Onze "roots" liggen in het skateboarden en het ontwerpen van een beleving. Ons team bestaat uit skateboarders en hierdoor kunnen wij de ideale balans aanbrengen tussen de theorie, ervaring en de praktijk binnen een skatepark.

Meer over ontwerp

Realisatie 

Het team van Nine Yards skatepark Co realiseert het gehele traject van de bouw van een skatepark. Hiervoor zijn alle specialisten in huis en werken wij graag samen met lokale partijen.

Lees hier meer over het realiseren van een skatepark

Advies

Nine Yards skatepark Co. biedt ook de mogelijkheid om te adviseren bij het ontwerp, realisatie of proces van het ontwerpen van een skatepark. Neem contact op met het team voor de mogelijkheden in jouw gemeente.

Advies nodig? Neem contact op

Onze missie

Met veel passie de meest innovatieve skatebanenskatevoorzieningen en skateparken bouwen! Waarbij ieder skatepark uniek is, met een doordacht ontwerp, een vernieuwende materiaalkeuze en een naadloze integratie met de openbare ruimte.

Al jarenlang zijn we actief in de skateboardscene en hebben van elk skatepark een succes gemaakt. Of het nou voor binnen of buiten is, voor een gemeente of een event, wij zijn de geschikte partner om uw plan waar te maken.We hebben in binnen- en buitenland inmiddels al tientallen van zulke parken gerealiseerd.

SKATEBAAN ONTWERP & REALISATIE

Onze ‘core business’ is het realiseren van skatevoorzieningen, zowel houten als in-situ (spuitbeton)skatebanen. Door gebruik van deze materialen leveren wij een uiterst duurzaam en uniek ontworpen skateparken op. We zijn hierbij sterk in het creatieve en het constructieve proces, vanaf het eerste ontwerp tot en met de uitvoering.

We zijn een organisatie bestaande uit skateboarders, designers, professionele bouwers en landschapsarchitecten die zelf uit de urban sports komen en als geen ander weten hoe een goede skatebaan eruit moet zien, waar hij aan moet voldoen en hoe de kwaliteit het beste tot zijn recht komt.

Onze skateparken

We hebben al veel indoor en outdoor skateparken aangelegd, daarnaast werken we steeds vaker aan skatelandschappen die opgaan in de publiek ruimte.

Bekijk al onze projecten

Een van de grootste urban sports parken in de Benelux

Bekijk project
Categorie
Outdoor skateparks
Opdrachtgever
Gemeente Roosendaal

Ons thuishonk, Pier15 Skatepark Breda

Bekijk project
Categorie
Indoor skateparks
Opdrachtgever
Nine Yards

Outdoor skatepark Middelharnis

Bekijk project
Categorie
Outdoor skateparks
Opdrachtgever
Gemeente Goeree-Overflakkee

Hartbeach bowl, bestand tegen invloeden van de kust

Bekijk project
Categorie
Ramps & Bowls
Opdrachtgever
Hartbeach

We've teamed up with

Wij werken samen met onze opdrachtgevers, om ambities & gestelde projectdoelen te behalen. We ontzorgen en realiseren eensgezind toonaangevende projecten.

Skateparken

Indoor, Outdoor, Adjustable & Custom

Skateboard events

Ondersteuning en organisatie van skateboard evenementen.

Meer informatie
Nine Yards Pier Parade 2022.8

Verhuur

Skatepark toestellen verhuur zoals mini ramps, half pipes en megaramps.

Meer verhuur informatie
ramp-tour-mini-ramp-verhuur-plywood-constructions-2.jpg

Onderhoud

Ontdek meer over onze garantie voor een duurzaam skatepark wat voldoet aan de wettelijke normen.

Lees meer over onderhoud van skateparken

Aan de slag met jouw skatepark!

Neem contact met ons op voor design en build óf advies voor skateparken. 

Contact