NINE YARDS ONTWERPT, ONTWIKKELT UNIEKE EN INNOVATIEVE SKATEPARKEN.

Nine Yards is een team van skateboarders, designers, professionele bouwers en landschap architecten die komen uit de skateboardscene en al jaren ervaring hebben met het ontwikkelen van de perfecte skateparken.

Ontwerp 

Onze "roots" liggen in het skateboarden en het ontwerpen van een beleving. Ons team bestaat uit skateboarders en hierdoor kunnen wij de ideale balans aanbrengen tussen de theorie, ervaring en de praktijk binnen een skatepark.

Realisatie 

Het team van Nine Yards skatepark Co realiseert het gehele traject van de bouw van een skatepark. Hiervoor zijn alle specialisten in huis en werken wij graag samen met lokale partijen.

Advies 

Nine Yards skatepark Co. biedt ook de mogelijkheid om te adviseren bij het ontwerp, realisatie of proces van het ontwerpen van een skatepark. Neem contact op met het team voor de mogelijkheden in jouw gemeente.
Skatepark Ladybird
Ladybird Tilburg skatepark constructie. Skatebanen van hout.

MISSIE

Met veel passie de meest innovatieve skatebanen, skatevoorzieningen en skateparken bouwen! Waarbij ieder skatepark uniek is, met een doordacht ontwerp, een vernieuwende materiaalkeuze en een naadloze integratie met de openbare ruimte.

We hebben in binnen- en buitenland inmiddels al tientallen van zulke parken gerealiseerd.

Public, Indoor & Custom

SKATEPARKEN

Ontwerpen en bouwen van skateparken

Onze ‘core business’ is het realiseren van de perfecte skatebaan, zowel houten als betonnen varianten. We zijn hierbij sterk in het creatieve en het constructieve proces, van het eerste ontwerp tot en met de daadwerkelijke aanleg.

Benieuwd naar onze portfolio? Bekijk het portfolio van Nine Yards.


Nine Yards

Skatepark Oostende

World Cup Den Haag Skatepark

NK Skateboarden '17

NK Streetcourse