Maatwerk interieur

Maatwerk interieur is de kunst om interieur volledig op custom made te maken waarin alle details die de klant wenst zijn uitgevoerd en verwerkt.

Een op maat gemaakt meubel begint met een design die de klant voor ogen heeft. Om deze gedachte goed vorm te geven wordt dit omgezet in een ontwerp. Dit ontwerp dient als basis voor het interieur wat ons team van specialisten tot in detail zullen maken.

Bij Nine Yards Customs hebben we professionele designsoftware in huis waar we alle technische tekeningen en ontwerpschetsen kunnen realiseren. Zo zorgen we voor een perfect eindresultaat waarbij het ontwerp realiteit wordt.

Maatwerk interieur bij de Etnies store
Interieur maatwerk hangemaakt

Interieur met stijl

Wat Nine Yards Customs zo uniek maakt is de manier waarop we het interieur opleveren. Bij de inkoop van het materiaal wordt niet gekeken naar het goedkoopst mogelijke, maar naar de kwaliteit en naar de uitstraling van het bedrijf of persoon. Wat wil men uitdragen en welke stijl past hierbij. 

Zo hebben we voor de Etnies store in Amsterdam het hele interieur ontworpen en op maat gemaakt. Het hout gecombineerd met grijze tinten en lichtere muren. Ook de lampen passen perfect bij het interieur. Het lichtinval is zodanig ingericht dat de spullen die de winkel verkoopt perfect wordt uitgelicht. We hebben bewust gekozen voor de kleurstelling om de huisstijl en design te waarborgen.