Indoor Skateparks

Creëren van de ultieme beleving

INDOOR SKATEBANEN

Unieke plekken creëren voor skateboarders op een competitieve skatebaan. Nine Yards ontwerpt, realiseert en adviseert bij het ontwikkelen van indoor skatebanen van internationale allure.

Het team van Nine Yards heeft ervaring bij het ontwikkelen van indoor skatecourses. Met de realisatie van Pier15 in Breda, Indoor skatehal Oostende, Ladybird in Tilburg en la Louvière in België is veel ervaring opgedaan.

ONTWERP

Een indoor skatepark moet alle kwalificaties huisvesten die terug komen in een streetcourse. Hierdoor zijn er ongekend veel mogelijkheden en zijn er praktisch geen beperkingen. Tijdens het ontwerp wordt rekening gehouden met een naadloos ontwerp, waarbij belangrijke objecten geplaatst zijn zodat de ruimte goed wordt ingericht en er rust ontstaat tussen objecten. Met het maatwerk interieur is aan elk detail gedacht. 

Het “ritme” van de streetcourse wordt hierdoor toegankelijk van beginner tot expert. Hierbij wordt een balans gezocht tussen functionaliteit en esthetiek, waarbij materiaal en kleurgebruik centraal staan. Aanvullend wordt rekening gehouden met de innovatie zoals duurzaamheid, gebruik van licht en een onderhoudsarm ontwerp.

REALISATIE

Bij de ontwikkeling van een indoor skatebaan staat één gemeenschappelijk doel centraal: het creëren van een mooie plek. Het team van Nine Yards heeft veel ervaring bij het ontwikkeling en exploiteren van indoor skatebanen. Met de realisatie van Pier15 in Breda, Indoor skatehal Oostende, Ladybird in Tilburg en la Louvière in België is veel ervaring opgedaan.

Voor ons zijn economische als ecologische duurzaamheid twee belangrijke en vanzelfsprekende aspecten binnen het ontwerp en de realisatie van nieuwe skateparken. Deze duurzaamheid zoeken we zowel binnen het gebruik van hernieuwbare en ecologische materialen als in de slimme toepassing van energiebesparende en milieu ontlastende maatregelen.
Indoor skatebaan ontwerpen

VEILIGHEIDEISEN & NORMERING


Nine Yards zorgt dat elk gerealiseerd skatepark volledig voldoet aan de veiligheidseisen en regelgeving. Elk park ondergaat een keuring vooraf EN een eindkeuring voor de opening. Alle parken in Nederland moeten voldoen aan de NEN 14974 norm voor speeltoestellen. Binnen dit bestek staan de richtlijnen omschreven waar een skatepark aan moet voldoen.

WE GAAN THE WHOLE NINE YARDS

Naast de realisatie van het park kunnen we ook de verdere ontwikkeling doorvoeren om de faciliteiten van het indoor skatepark te vergroten. Denk hierbij aan de interieur inrichting, kantine en alles wat nodig voor een succesvol evenement. Hierdoor wordt een plek gecreëerd waar alles samen komt.

Meer informatie over onze benadering en portfolio bekijk Nine Yards Customs

PUBLIEKE SKATEPARKEN GEREALISEERD VOOR

Hire us

Contact opnemen

Skateboard events
combining craftsmanship, talent and sports
Our pride and joy
Skateparken van internationale allure

Public, Indoor & Custom

SKATEPARKEN

Ontwerpen en bouwen van skatevoorzieningen en skateparken

Onze ‘core business’ is het realiseren van skatebanen, zowel houten als betonnen skateparken. We zijn hierbij sterk in het creatieve en het constructieve proces, van eerste ontwerp tot en met de daadwerkelijke aanleg.

Benieuwd naar onze skateparken? Bekijk het portfolio van Nine Yards.

PUBLIEKE SKATEPARKEN VAN NINE YARDS.

Skatepark Oostende

NK Skateboarden '17

Skatepark la Louvière

Skatecafé Amsterdam