Pier 15 Skatepark Nine Yards

Indoor skateparken

Unieke indoor skateparken creëren voor alle urban sports of juiste voor internationale events op competitieve skatebaan. Nine Yards ontwerpt, realiseert en adviseert bij het ontwikkelen van indoor skatebanen van internationale allure.

Neem direct contact op Bekijk onze projecten
Scroll

Indoor skateparken

Het team van Nine Yards heeft ervaring bij het ontwikkelen van indoor skatecourses. Met de realisatie van Pier15 in Breda, Indoor skatehal Oostende, Indoor skatepark Samcity, Ladybird in Tilburg en la Louvière in België is veel ervaring opgedaan.

Oostende skatepark design ontwerp Nine Yards

Ontwerp

Een indoor skatepark moet alle kwalificaties huisvesten die terug komen in de Street & Park discipline. Hierdoor zijn er ongekend veel mogelijkheden en zijn er praktisch geen beperkingen. Tijdens het ontwerp wordt rekening gehouden met een naadloos ontwerp, juiste afstanden en hoogte tussen de objecten zodat de juiste flow ontstaat in het park

Het “ritme” van de course wordt hierdoor toegankelijk van beginner tot expert. Hierbij wordt een balans gezocht tussen functionaliteit en esthetiek, waarbij materiaal en kleurgebruik centraal staan. Aanvullend wordt rekening gehouden met de innovatie zoals duurzaamheid, gebruik van licht en een onderhoudsarm ontwerp.

nine-yards-skateparks-breda-haagse-beemden-skatebaan-plaza-concrete-builder-skatepark-2-rainbow-rail.jpg

Wat komt daarbij kijken?

Het creëren van een mooie plek

Bij de ontwikkeling van een indoor skatebaan staat één gemeenschappelijk doel centraal: het creëren van een mooie plek. Het team van Nine Yards heeft veel ervaring bij het ontwikkeling en exploiteren van indoor skatebanen. Met de realisatie van Pier15 in Breda, Indoor skatehal Oostende, Ladybird in Tilburg en la Louvière in België is veel ervaring opgedaan.

Duurzaamheid

Voor ons zijn economische als ecologische duurzaamheid twee belangrijke en vanzelfsprekende aspecten binnen het ontwerp en de realisatie van nieuwe skateparken. Deze duurzaamheid zoeken we zowel binnen het gebruik van hernieuwbare en ecologische materialen als in de slimme toepassing van energiebesparende en milieu ontlastende maatregelen in het uitvoering proces.

Veiligheidseisen en normering

Nine Yards zorgt dat elk gerealiseerd skatepark volledig voldoet aan de veiligheidseisen en regelgeving. Elk park ondergaat een keuring vooraf en een eindkeuring voor de opening. Alle parken in Europa moeten voldoen aan de NEN-EN 14974:2019 norm voor Skateparks Veiligheidseisen. Binnen deze normering staan de richtlijnen omschreven waar een skatepark aan moet voldoen.

Onze indoor skateparken

Al meer dan 12 jaar ervaring in het bouwen van indoor skateparken. We creëren de volledige beleving van skateparken tot aan de uitstraling van de volledige locatie. Benieuwd naar onze projecten? Bezoek onze indoor skateparken via onderstaande link. 

Bekijk al onze indoor skateparken

Ons thuishonk, Pier15 Skatepark Breda

Bekijk project
Categorie
Indoor skateparks
Opdrachtgever
Nine Yards

Compleet nieuw Ladybird skatepark, in Tilburg

Bekijk project
Categorie
Indoor skateparks
Opdrachtgever
Gemeente Tilburg

Indoor Skatepark Leuven

Bekijk project
Categorie
Indoor skateparks
Opdrachtgever
Gemeente Leuven

Indoor skatepark in het hart van Brugge

Bekijk project
Categorie
Indoor skateparks
Opdrachtgever
De jeugddienst van Brugge

We've teamed up with

Wij werken samen met onze opdrachtgevers, om ambities & gestelde projectdoelen te behalen. We ontzorgen en realiseren eensgezind toonaangevende projecten.

We go the whole Nine Yards

Om de faciliteiten en uitstraling van het te realiseren skatepark te vergroten. Denk hierbij aan Interieur inrichting, horeca functie , zorg dragen dat de locatie geschikt is voor Urban Sports Events. Hierdoor wordt een plek gecreëerd waar alles samen komt.

Meer informatie

Ook samenwerken?

Neem contact op met het team van Nine Yards. Wij helpen graag bij advies, ontwerp en realisatie. Voor aanbestedingen worden wij graag voor uitgenodigd.

Neem contact op