Pier 15 renovatie onderhoud Nine Yards

Renovatie en onderhoud skatebanen

Het renoveren van skatebanen, skateparken, skatehal of indoor skatepark vergt veel expertise. Zo is het belangrijk te weten welke materialen er zijn gebruikt en hoe er op een veilige manier geskate kan worden.

Scroll

Renovatie skatevoorziening

Wanneer er onderhoud nodig is dan kunnen we maandelijks of half jaarlijks de skateparken langsgaan om te zien hoe de status is en een adviesrapport uitbrengen. Mocht een skatepark zodanig verouderd zijn en door weersomstandigheden en na veelvuldig gebruik toe zijn aan vervanging, dan kijken we of het park gerenoveerd kan worden. Renovatie is vaak goedkoper dan vernieuwing en met de juiste materialen kunnen we binnen enkele weken het park zo goed als nieuw opleveren. Vaak wordt de rolling zelfs verbeterd doordat het weer nieuw materiaal betreft.Hierdoor wordt de veiligheid zoals het vaker vallen doordat de ondergrond niet meer egaal is, aanzienlijk verbeterd en de het plezier vergroot.

Nine Yards tools team concrete

Nine Yards expert in renoveren van skateparken

Nine Yards is de expert in het renoveren van skateparken met jarenlange ervaring in de aanleg er van kan men gerust zeggen dat we de uitgelezen partij zijn om elk project goed af te ronden. 

Of het nu een buiten skatepark betreft waarbij de openbare ruimte nog regelmatig wordt gebruikt of een indoor skatepark die niet te lang dicht wil zijn, Nine Yards zorgt er voor dat elk renovatieproject vlot verloopt en dat er weer geskate kan worden zonder dat er een nieuw park gerealiseerd moet worden.

Neem direct contact op

Certificering voor renovatie projecten

Nine Yards beschikt over diverse certificeringen die bijdragen aan de veiligheid van het project. Nine Yards zorgt dat elk gerealiseerd skatepark volledig voldoet aan de veiligheidseisen en regelgeving. Elk park ondergaat een keuring vooraf EN een eindkeuring voor de opening. Alle parken in Nederland moeten voldoen aan de NEN 14974 norm voor speeltoestellen. Binnen dit bestek staan de richtlijnen omschreven waar een skatepark aan moet voldoen.

Zodra er een skatepark gerenoveerd gaat worden, wordt er dus gekeken naar de verschillende punten die belangrijk zijn voor de continuiteit van de toestellen. is de kwaliteit nog gewaarborgd, hoe is de rolling, is de constructie verweerd en aan roest onderhevig? Elk aspect wordt volledig in kaart gebracht en opgesteld zodat u als opdrachtgever van de beste kwaliteit gewaarborgd bent.

Nine Yards team

Neem contact op voor advies

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het renoveren van openbare skatevoorzieningen of privé skateparks? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan.