UNIEKE SKATEBANEN

Nine Yards ontwikkelt al ruim tien jaar professionele skatebanen in binnen -en buitenland. Dit doen we met veel passie en knowhow. Zo laten we met ons team in elke gemeente trots een skatebaan achter.

Knowhow

Ons team bestaat grotendeels uit ervaren skateboarders die als geen ander weten welke eisen er worden gesteld aan de perfecte skatebaan. Wij zorgen ervoor dat elke skatebaan wordt afgewerkt tot het hoogste niveau en wordt voorzien van de juiste flow.

Uitdaging

We worden graag uitgedaagd om een skatebaan aan te leggen in jouw gemeente. Niet voor niets hebben we al vele top projecten gerealiseerd waarbij de gebruiker centraal staat. Daag ons uit en we brengen jouw skatebaan naar een next level!

Cases

We hebben al tal van top skatebanen gerealiseerd in Nederland en Europa. Zo hebben we voor diverse gemeenten indoor en outdoorfaciliteiten ontwikkeld. Pier15 is een van de projecten waar we trots op zijn indoorskatepark

DE PASSIE VOOR DE PERFECTE SKATEBAAN


De perfecte skatebaan moet volgens Nine Yards aan de volgende eisen voldoen: de juiste uitstraling, hoogwaardige materialen, goede flow, afgewerkt tot in de kleinste detail en goed vormgegeven. 

Ongeacht of het een indoor of outdoor baan is, we gebruiken altijd de meest hoogwaardige materialen. Door de unieke materiaalkeuze is elke skatebaan eigenzinnig en herkenbaar. 

We verkopen geen standaard/prefab oplossingen maar een uniek op maat gemaakte skatebaan die door de vormgeving en design kenmerkend zijn. We ontwerpen deze volledig in stijl van de opdrachtgever van, gemeentelijke skatevoorzieningen tot aan het olympisch trainingscentrum in Den Haag. 

Naast herkenbaarheid is het belangrijk om te innoveren. Nine Yards is de pionier en tevens de eerste partij in de wereld die in het Olympisch trainingscentrum in Den haag, mechanisch verstelbare elementen heeft ontwikkeld. Waaronder een verstelbare trap, ledges, rails en manual pad die door een speciaal ontwikkeld besturingssysteem worden aangestuurd.
Deze innovatie is iets waar we super trots op zijn.


Ladybird Tilburg skatepark constructie. Skatebanen van hout.

Public, Indoor & Custom

SKATEBANEN

SKATEPARK ONTWERP TOT REALISATIE

Nine Yards ontwerpt, realiseert en adviseert bedrijven en gemeentes bij het ontwikkelen en realiseren skateparken en skatebanen.

We zijn een team van skateboarders, professionele bouwers, ontwerpers en landschapsarchitecten met een gedeelde passie voor skateboarden.

Nine Yards Skatebanen