Twits Skateshop Leuven Nine Yards Skateparks Leuven Belgie
Categorie
Shops & showrooms
Opdrachtgever
Twits Skateshop
Location
Leuven, Belgie
Design
Studio Eer
Build
Nine Yards

Transformatie Skateshop Twits

In het centrum van de Belgische stad Leuven huisvest al jaren lang Jones zijn bekende skateshop Twits. Deze toonaangevende winkel is bij veel skaters in de Benelux een fenomeen. Na jarenlang het zelfde interieur gehad te hebben werd het tijd om de winkel op de schop te nemen en een slimere indeling te creeeren als het design een update te geven. Het resultaat mag er wezen met maatwerk skate obstakels in de shop. 

Twits Skateshop Leuven Nine Yards Skateparks maatwerk winkel oplossing
Twits Skateshop Leuven Nine Yards Skateparks

Skateshop in het hart van Leuven

In het bruisende hart van Leuven, ligt SkateShop Twits als een mekka voor skateboardliefhebbers en als een eerbetoon aan de bloeiende skatecultuur in deze historische stad. Met zijn onwankelbare toewijding aan de sport en een welverdiende reputatie voor kwaliteitsproducten en deskundige kennis, is Twits dé bestemming voor skateboarders van alle niveaus.

Het belang van een onafhankelijke skateshop

Wat Twits onderscheidt, is het gepassioneerde team van medewerkers dat leeft en ademt voor skateboarden. Ze zijn niet alleen winkelmedewerkers; het zijn jouw medeskaters, klaar om advies, begeleiding en tips te bieden. Om deze reden is het van belang dat wij deze levenstijl doorvoeren in het interieur en deze toegankelijkheid blijven behouden in de uitvoering van het ontwerp. Skateshop zijn uniek in dat deze naast een winkel ook in zekere zin fungeren als clubhuis voor skaters uit de regio. 

Twits Skateshop Leuven Nine Yards Skateparks Influencers
Twits Skateshop Interieur Nine Yards