Nine Yards team experts ontwerp bouw

Skatepark onderhoud

Onderhoud van binnen en buiten skate voorzieningen

Neem direct contact op
Scroll

Onderhoud skateparken

Een skatepark zowel indoor als outdoor moet onderhouden worden om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen. Bij het gebruik van een skatepark is onderhoud gewenst voor het gebruik, veiligheid en uitstraling. Nine Yards ondersteund skateparken eigenaren, gemeentes en organisatoren bij het verplichte onderhoud.

Bij het opleveren van een skatepark van Nine Yards wordt standaard een onderhoudsplan opgeleverd. Ook is het mogelijk om een bestaand skatepark te onderhouden of zelfs te renoveren door het team van Nine Yards. Wij stellen samen met het park een onderhoudsplan op die voldoet aan de wettelijke eisen.

Oostende skatepark design ontwerp Nine Yards

Nine Yards garantie

Bij het ontwerpen en realiseren van een skatepark of skatevoorziening wordt bij voorbaat rekening gehouden met de wettelijk verplichte eisen. Gedurende de ontwikkeling levert Nine Yards Skatepark altijd een garantie op de gehele constructie.

Een skatepark is gemaakt om op te skaten. Defecten in de constructie of kapotte objecten zijn niet goed voor de veiligheid van de gebruikers of de locatie. Het team van Nine Yards weet dit als geen ander; met onze jaren lange ervaring met het ontwerpen en realiseren van skateparken weten wij wat er bij komt kijken om een park duurzaam te maken zodat hij decennia lang mee kan gaan. Hierdoor bieden wij garantie tot 15 jaar op een skatepark constructie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor onderhoud te bespreken.

nine-yards-skateparks-breda-haagse-beemden-skatebaan-plaza-concrete-builder-skatepark-2-rainbow-rail.jpg

De skatepark eisen

Normering

Alle skateparken en skatevoorzieningen moeten voldoen aan de normeringen die worden gesteld door de NEN. Onze onderhoudschecklist in combinatie met onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat een skatepark adequaat en volgende de gestelde richtlijnen opgeleverd wordt. Wij houden vanaf de ontwerp fase rekening met gestelde normeringen vanuit het NEN.

Partners

In samenwerking met onze partners hebben wij een uitvoerige onderhoudschecklist ontwikkeld. Hierdoor voldoet een skatepark aan de gestelde normeringen van de NEN en werken wij nauw samen met onze partner TUV voor de keuring en oplevering van een skatevoorziening.

Duurzaam

Zonder een gestructureerd onderhoudsplan nemen incidentele onderhoudskosten toe, die op langere termijn kostbaarder zullen zijn. Slijtage aan verschillende oppervlaktes kunnen wij op verschillende wijze herstellen waardoor een skatevoorziening snel weer in gebruik kan worden genomen.

Nine Yards werkten o.a. voor

Ook samenwerken?

Neem contact op met het team van Nine Yards. Wij helpen graag bij advies, ontwerp en realisatie. Voor aanbestedingen worden wij graag voor uitgenodigd.

Neem contact op