STC Den Haag Nine Yards Adjustable Skateparks

Adjustable skateparks

Challenge us and we go the whole nine yards

Scroll

Development and engineering

Nine Yards development and engineering heeft zich de afgelopen tijd weg wijsgemaakt in het ontwikkelen van verstelbare / modulaire skateboard elementen en we hebben al aantal innovatieve objecten kunnen opgeleverd.

Zo zijn we in staat in hoogte verstelbare skateboard elementen te bouwen zoals Ledges / Manual pads / curbs ed. Alle skatepark elementen zijn via een control panel te bedienen.  Beheerders van de locatie kunnen hierdoor in een handomdraai het gehele park verstellen en tweaken naar behoefte van de rijders.

STC Den Haag Adjustable Skatparks Nine Yards

De mogelijkheden zijn eindeloos

Naast in hoogte verstelbaar kan je ook denken in lengte verstelbare elementen voor stairs en boxen. Met deze vernieuwende techniek ben je in staat van een normale trap machinaal uit te schuiven tot double set. Zodat er ook de mogelijkheid ontstaat hier andere rails op te bevestigen. Op deze wijze kunnen we skateboards obstakels realiseren die mee groei met de groei curve van de topsporter / skater. Door inzetten van deze modulaire ontwikkelingen groeit een skatepark mee met het talent.

STC Den Haag Adjustable Skatparks Nine Yards

Ontwerp

Met de inzet van maatwerk skateobjecten gaat er een nieuwe wereld open. Met de innovatie van Nine Yards is het mogelijk om skatepark objecten te transformeren. Tijdens de ontwerpfase wordt stilgestaan bij de mogelijkheden om adjustable skateobjecten toe te voegen zodat er eindeloos gevarieerd kan worden.

Realisatie

Het team van Nine Yards heeft de kennis en kunde om adjustable skateobjecten te ontwerpen en realiseren. Ons engineering team maakt gebruik van hydraulisch, motorisch of elektrisch gestuurde skateobjecten.

Referentie projecten

Dit soort elementen/ obstakels zijn toe te passen in indoor en outdoor faciliteiten, maar zijn vooral gericht op toepassingen in trainingsfaciliteiten/ indoor skateparken. Zo hebben we in het huidige skateboard trainingscentrum Den Haag al verscheidene objecten mogen leveren.

Onze projecten

Skateboard trainingsfaciliteit in Den Haag

See project
Category
Adjustable skateparks
Client
Gemeente Den Haag

Indoor skatepark in Samcity; 3000m2 aan verschillende sport disciplines

See project
Category
Indoor skateparks
Client
Samcity