Het skatepark aan de Rielerenk

Pal tegenover het ziekenhuis van Deventer, aan de Nico Bolkesteinlaan, is er in de zomer van 2021 een volwaardig skatepark weggelegd voor de skate scene van Deventer. Gezamenlijk met de Gemeente Deventer, Burnside Constructions en Nine Yards Skateparks is deze skatebaan een nieuwe aanwinst voor de stad.

Na een uitgebreid Bouwteam fase, waarin het ontwerp gezamenlijk met Burnside Constructions werd afgestemd, is er een divers skatepark van ruim 1000m2 gerealiseerd. Met de natuur tinten van het beton en de stalen elementen sluit dit skatepark mooi aan in het landschap.

Met een ruime bowl sectie achterin het park en creatieve oplossingen voor street elementen en de iconische Burnside 'B' als obstakel, is dit skatepark een goede uitdaging voor de lokale gebruikers uit Deventer en omstreken. 

Wij als Nine Yards Skateparks zijn trots om met alle partijen dit project te hebben mogen uitvoeren, het brengt de urban sports naar Deventer. Onze opdrachtgever gemeente Deventer is dan ook meer dan tevreden met de komst van dit unieke urban park. 


overview

Nine Yards TV

RECENT PROJECTS