Nine Yards bouw indoor skatepark Oostende

Nine Yards assisteert bij het ontwerpen van uw skatepark.

Al meer dan 12 jaar ervaring het ontwerpen van skateparken. We ondersteunen je graag bij het uitwerken van jouw droom skatepark.

Onze projecten
Scroll

De ontwerp visie van Nine Yards

Nine Yards gelooft dat het ontwerpen van skateparken begint bij het begrijpen van de lokale behoefte. Daarom gaat Nine Yards in gesprek met gemeenten en skateboarders om te begrijpen wat de verwachtingen zijn. 

Meer over Nine Yards
Nine Yards bowl Boxmeer

De publieke ruimte

Een skatepark is een grote investering die jaren na de realisatie voor verschillende belanghebbenden belangen zal moeten vervullen. Nine Yard ontwerpt skateparken die passen bij de publieke ruimte waardoor de bewoners die niet skaten het park niet als een obstakel beschouwen. 

Meer over skatevoorzieningen in de openbare ruimte
Nine Yards adjustable skatepark STC Den Haag

Nine Yards skateparken

Unieke ontwerpen

Nine Yards wil dat een skatebaan zowel uitdagend is voor ervaren skateboarders en tegelijkertijd toegankelijk voor nieuwe skateboarders. Door onze ervaringen in de scene en als skateboarders heeft Nine Yards genoeg kennis in huis om een skatebaan te realiseren die beiden groepen kan uitdagen. 

Door rekening te houden met de omgeving zal ieder ontwerp voor een skatepark anders worden. Ook het gebruik van verschillende materialen kan een compleet andere ervaring bieden aan skateboarders. Uiteindelijk is het ook belangrijk dat een skatepark opgaat in de omgeving en niet tot last zal zijn voor anderen. Nine Yards gaat in gesprek met de gemeente en skateboarders om een uniek park in een gemeente te realiseren

Nine Yards werkt graag met spuitbeton, graniet, hout en metaal. Deze grondstoffen zijn ideaal voor het bouwen van skateparken en kunnen in de juiste omgeving ook lang mee. 

Ervaring met skateboarden

Nine Yards bestaat uit groep met verschillende kennis achtergronden. Allemaal delen zij een passie voor skateboarden. Hierdoor maken ze de meest geavanceerde skatebanen en interieur op maat. Door de ervaringen die zij in de afgelopen jaren hebben opgedaan in de scene te combineren met hun professionele kennis worden top parken gerealiseerd. 

De landschapsarchitecten ontwerpen een park dat past in de omgeving, de ontwerpers bedenken uitdagende obstakels en de professionele bouwers zorgen voor een strak eindresultaat. 

Jeroen-team-werkenbij

Een skatepark realiseren samen met Nine Yards?

Jeroen van Eggermond

Jeroen van Eggermond jeroen@nine-yards.com
Eigenaar Nine Yards  +31 (0)6 19 66 81 70