Nine Yards radius flouts concrete shop

Skatepark builder tools

Nine Yards gelooft dat het bouwen van skateparken begint bij het begrijpen van de materialen en de bewerking daarvan. Daarom ontwikkelt Nine Yards haar eigen gereedschappen of werken wij samen met de beste beton gereedschap merken.

Services en shop
Scroll

Skatepark builder tool

Als bedrijf is het voor ons van uiterst belang dat wij hoogwaardige kwaliteit kunnen leveren in alles wat wij doen, zodat de klant altijd kan genieten van eersteklas vakmanschap ongeacht de situatie.  Met onze ervaring en expertise kunnen wij, Nine Yards Skateparks, leveren wat uw project nodig heeft. Van op maat gemaakte skateparken tot de beste gereedschappen. Wij regelen het voor u.

Als ervaren betongebruiker hebben wij over de jaren heen steeds meer meegemaakt hoe belangrijk goede gereedschappen zijn die de klus kunnen klaren. Om dit voor u en onszelf makkelijker te maken hebben wij daarom de keuze gemaakt om leverancier te worden van de beste beton gereedschappen merken en onze eigen tools te ontwikkelen. 

Een strak afgewerkt park, met een goed ontwerp staat altijd centraal. 

Direct naar services & shop

Tijdens de 12 jaar die wij al besteed hebben met het aanleggen van betonnen skatebanen voor diverse gemeente, hebben wij van diverse leveranciers allerlei gereedschappen gebruikt. Met deze ervaring hebben wij kunnen bepalen welke merken naar onze mening perfect voor het aanleggen van betonnen constructies zijn. Met dat in het achterhoofd zijn wij contact gaan zoeken met partijen als Kraft Tool USA om official dealer te worden van een selectie gereedschappen uit hun assortiment.

Doordat wij vraag, maar geen aanbod voor bepaalde tools zagen die wij wel nodig hadden voor het bouwen van skateparken ontwikkelde wij zelf een selectie aan speciale gereedschappen. Om dit gat op te vullen heeft daarom Nine Yards Skateparks B.V. haar eigen concrete shaping tools (radius floats) ontwikkeld die werken voor verschillenden radiussen. Om zo de beste quarters te kunnen vormen en daarna strak af te werken. 

Nine Yards radius flouts concrete shop

Ervaring

Wij combineren onze kennis uit de industrie, interieur op maat, de hoogste kwaliteit gereedschappen en apparatuur en onze toewijding om exceptionele service te bieden ongeacht het project of klant. Wij blijven in contact en houden u op de hoogte. Wij helpen u dan ook graag verder, of dit nou met gereedschap is of advies, wij gaan net dat ene stapje verder. 

We go the whole Nine Yards!

Meer informatie?

Neem dan even contact met ons op. We delen onze kennis én tools graag.

Neem contact op